Op zoek naar theo brillen?

 
theo brillen
THEO EYEWEAR Lukx Optiekspecialisten Haarlem.
Zij besloten daarom een eigen collectie op de markt te brengen. En dat werd een ongekend succes. Een uitgebreide collectie Theo brillen vindt u bij LUKX in Haarlem. Theo monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve vernieuwende en verrassende brilmode waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds. Kom langs bij LUKX in Haarlem! Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere monturen collecties. BEKIJK HIER THEO MONTUREN ONLINE.
Theo brillen online passen Trendsinbrillen.nl.
Theo brillen zijn unieke en eigenwijze monturen. Een bril uit de Theo collectie is dan ook direct te herkennen. Theo is opgericht door twee Belgische optiekers Wim Somers en Patrick Hoet. Ze hadden beide hun eigen optiek maar op een dag besloten ze om hun eigen brillen te ontwerpen. Dit onder de naam Theo. De collecties brillen die ze aan hun klanten voorstelde waren ze zat ze wilde graag iets unieks en opvallends aanbieden. Inmiddels wordt Theo wereldwijd over maar liefst 1000 winkels verkocht.
Oogmode Cocon heeft grote collectie brillen van Theo Oogmode Cocon.
Door de eigenwijze ontwerpen en het kleurgebruik worden Theo-brillen gedragen in meer dan 50 landen. Oogmode Cocon heeft een grote voorraad van het merk.
Beste klant beste website bezoeker! Buisman Brillen.
Hartelijk welkom op de website van opticien Buisman Brillen in Eindhoven specialist op het gebied van oogzorg. U bent bij ons in uitstekende handen als het gaat om kwalitatief hoogstaande oog en oogdrukmetingen een hippe bril of zonnebril fijne contactlenzen en alle specialistische kennis service en garanties die daarbij horen. In onze prachtige winkel presenteren we 160 m2 collecties brillen en zonnebrillen én natuurlijk de grote collectie kinderbrillen. Een greep uit onze merken treft u aan op de pagina Monturen en Kinderbrillen. Klik een merk aan en u krijgt een mooi en altijd up to date beeld van de monturen die we voeren.
Theo brillen bij Paul Block Optiek Eijsden.
De brillen van Theo zijn anders dan anders. Het was dan ook de wil van ontwerpers Wim Somers en Patrick Hoet om brillen te ontwerpen die alles behalve gangbaar zijn. De brillen van Theo hebben een frisse stijl met allemaal een eigen karakter. Bij Paul Block Optiek in Eijsden zijn we dol op deze karakteristieke brillen. De brillen van Theo geven kleur aan uw gezicht en zijn alles behalve saai. Sinds de start van het merk in 1989 is er weinig veranderd aan de brillen van Theo.
Theo brillen en monturen Eekelaar Optiek in Tilburg.
Deze collectie is zeer groot en wordt jaarlijks 2 keer vernieuwd met nieuwe modellen en zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe en verrassende kleuren. Theo is een anagram voor Hoet wat weer de achternaam is van de ontwerper Patrick Hoet. De Theo-drager is een individualist en een trendsetter. Hij/zij heeft een positieve kijk op de maatschappij houdt van subtiele humor staat stevig in zijn/haar schoenen heeft geen boodschap aan logo's en heeft een hekel aan goedkope opzichtigheid.
Theo by James brillen bij Alferink Optiek Heesch.
Theo by James brillen bij Alferink Optiek. Wat begon als een kattebelletje op een bestelbon groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet opticiens met elk hun eigen winkel besloten in 1987 zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Wel heel eenvoudig ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten.
Gloudemans Optiek s-HertogenboschTheo Brillen in s-Hertogenbosch.
Lacoste brillen en zonnebrillen. Ralph Lauren brillen en zonnebrillen. Gloudemans Optiek de Theo brillen dealer in s-Hertogenbosch. Wat begon als een kattebelletje op een bestelbon groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet opticiens met elk hun eigen winkel besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. klanten iets anders aanbieden Waarom?

Contacteer ons